Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΦΑΚΕΛΩΣΑΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

36 Χρόνια μετά την Εξέγερση του Νοέμβρη, η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση των «αντιεξουσιαστών» προκαλεί με την ακραία αστυνομική βία, με τις μαζικές συλλήψεις διαδηλωτών, στοχεύοντας στην τρομοκράτηση του κινήματος και στη δοκιμή των επιχειρησιακών σχεδιασμών εν όψει των κινητοποιήσεων (η πρόβα τζενεράλε περιελάμβανε και τη δοκιμή των ενσωματωμένων καναλαρχών και συγκροτημάτων του τύπου που για μια ακόμη φορά πρόσβαλαν τηλεθεατές και αναγνώστες παραπληροφορώντας, αμαυρώνοντας, κρύβοντας τις αυταρχικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης).

Αποκορύφωμα της κρατικής καταστολής και απόδειξη των πλαισίων αστυνομικού κράτους που οικοδομεί ο απροκάλυπτος κοινοβουλευτικός ολοκληρωτισμός αποτελεί η παρακολούθηση, φωτογράφηση και φακέλωμα των φαντάρων διαδηλωτών.

Ο Χρυσοχοϊδης, ο ακροδεξιός με το κουστούμι υπουργός του ΠΑΣΟΚ «Προστασίας του Πολίτη» διέταξε τα όργανα του πιο επαίσχυντου μηχανισμού, της Κρατικής Ασφάλειας, να μεταμφιεστούν σε φωτογράφους και να στρέψουν τα φλας στους Ένστολους Πολίτες με Στολή! Δρώντας με την «κουκούλα της ανωνυμίας», χωρίς στολή και διακριτικά!!!

Είναι ενδεικτικό ότι κατέγραφαν κάθε κίνηση των φαντάρων, σε όλη τη διάρκεια της πορείας.

Εκεί που πραγματικά παρουσίασαν «υπερβάλλον χαφιεδικό ζήλο» ήταν έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία, όταν φαντάρος-φοιτητής του Πολυτεχνείου, απέναντι στις ορδές των ΜΑΤ, έδωσε λόγο τιμής στους αγώνες του χθες, υπόσχεση για τις εξεγέρσεις του αύριο.

Μα δεν ξέρουν ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι κειμήλια υπερηφάνειας και τιμής για τους αγωνιστές;

Μα δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι και πειράξουν τους φαντάρους διαδηλωτές του Πολυτεχνείου θα πυροδοτήσουν την οργισμένη αλληλεγγύη των συναδέλφων τους φοιτητών και ενός ολόκληρου κόσμου που κάνει πράξη το ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;

Αλήθεια, οι χαφιέδες της Κρατικής Ασφάλειας, βολεψάκηδες φιλοτομαριστές, πραιτοριανοί της εξουσίας και βασανιστές του κάθε αδύναμου, άνθρωποι που διέφυγαν της υποχρεωτικής στράτευσης και ποτέ δε θα πολεμήσουν, εντεταλμένοι διώκτες όσων αντιστέκονται στου «Παραλόγου τη θητεία», στις δολοφονικές αποστολές του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και στην αντιμετώπιση των αγωνιζόμενων ως «εσωτερικό εχθρό», δε θέλουν και δε μπορούν να τα αναλογιστούν.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την συμπολίτευση ΝΔ-ΛΑΟΣ, τους Εργοδότες, τα ΜΜΕ και την Ε.Ε. Στόχος τους είναι η Προστασία του Αστικού Συστήματος, η υπεράσπιση της αντεργατικής πολιτικής με ΜΑΤ, χαφιέδες, κάμερες παντού.

Για αυτό εξάλλου σε μια επιχείρηση πρωτόγνωρης καταστολής και λογοκρισίας καταδιώκουν το INDYMEDIA, θέτουν ζήτημα Άρσης της Ανωνυμίας των Μπλογκ.

Δε θέλουν να υπάρχει συντονισμός του κινήματος.

Πνίγουν κάθε πηγή αντιπληροφόρησης.

Θέλουν να εξασφαλίσουν την παρηκμασμένη, παρωχημένη, χοντροκομμένη ομοφωνία της Τρέμη, του Πρετεντέρη, του Τσίμα, του Χατζηνικολάου και των άλλων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών ταυτόχρονα, γραφικών προπαγανδιστών της απαίτησης εξαφάνισης κάθε εργασιακού-ασφαλιστικού-δημοκρατικού δικαιώματος.

ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ….

diktiospartakos.blogspot.com/a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου