Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΜΑΥΡΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ



ΜΑΥΡΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ


Να βάλουμε τέλος στην ανορθογραφία του δικομματισμού στα πανεπιστήμια που ενώ στην κοινωνία έχει πέσει κάτω από το 30% στα πανεπιστήμια κρατιέται στο 60%. Υπερασπίζονται την κυβερνητική επιχειρηματολογία όσο κανένας και σε περίπτωση επιτυχίας τους ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος πάλι θα βγουν να τους δώσουν συγχαρητήρια. Τώρα που οι πολιτικοί τους εκφραστές στην κοινωνία έχουν πέσει στα τσακίδια να σπρώξουμε και εμείς τους εκπροσώπους τους στα πανεπιστήμια για να τελειώνουμε.


Ψηφίζοντας ΠΑΣΠ και ΔΑΠ:
 

  • Ψηφίζεις μνημόνιο, μισθό χαρτζιλίκι, ανεργία και εργασιακή περιπλάνηση
  • Ψηφίζεις υποταγή σε όλα τα μέτρα στην ΕΕ, στην Κυβέρνηση, την Τρόικα και τον ίδιο τον καπιταλισμό
  • Ψηφίζεις σχέδιο Αθηνά δηλαδή διάλυση των επιστημονικών αντικειμένων, πτυχία κουρελόχαρτα, παιδεία για λίγους κι εκλεκτούς
  • Ψηφίζεις ιδιωτική χρηματοδότηση, ανοίγεις πόρτες σε επιχειρηματικούς κύκλους να εισβάλουν στην έρευνα για να καθορίζουν πως αυτή θα γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
  • Ψηφίζεις την υποτιθέμενη διαβούλευση και την δήθεν διαπραγμάτευση, στηρίζοντας ουσιαστικά τις θέσεις των πρυτάνεων και των προέδρων τμημάτων που θέλουν πανεπιστήμιο στα μέτρα τους
  • Ψηφίζεις φοιτητικό κίνημα σκυλάκι στα καλύτερα κοινοβουλευτικά σαλόνια μέσα από προέδρους και γραμματείς του συλλόγου και να μην ανοίγει ρουθούνι για τις εξελίξεις στην κοινωνία και τις σχολές
  • Στηρίζεις αυτούς που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια τη διάλυση της παιδείας, το μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για την γενιά μας και το παλιό σύστημα της βαθιάς εκμετάλλευσης
  • Ψηφίζεις ιδιωτικά κολλέγια επιμέρους κατάρτισης και σύνδεση της παιδείας και της έρευνας με την αγορά.
  • Στηρίζεις την πανεπιστημιακή αστυνομία και την καταστολή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς που αποδεδειγμένα τους δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στις σχολές.
  • Στηρίζεις τον κοινωνικό κανιβαλισμό και εκφασισμό, δηλαδή την επιθετική στάση απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στην Κυβέρνηση και την ΕΕ. 
 
Μην σε ξεγελούν! Είναι οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι μέσα στα πανεπιστήμια υπερασπίζονται τον καπιταλισμό και την υπάρχουσα κατάσταση.
17 Απρίλη στήριξε τους συλλογικούς ανυποχώρητους αγώνες. Στήριξε την ανατροπή του σχεδίου Αθηνά, κανένα τμήμα να μην διασπαστεί από τον γεωπονικό κορμό. Στήριξε το αντίπαλο στρατόπεδο που θα νικήσει και θα τους τσακίσει.


17 Απρίλη στήριξε - ψήφισε ΑΝεξάρτητο Αριστερό Χώρο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου