Κυριακή 13 Μαΐου 2018

10 + 1 λογοι να στηρίξεις-ψηφισεις ΑΝΑΧ-ΕΑΑΚ


Στις φετινές εκλογές η νεολάια διαλέγει αν θα σηκώσει τα χέρια ψηλά ή αν θα σφίξει τη γροθια της. Στις 16 Μάη πρεπει και μπορουμε να στέιλουμε μήνυμα αντίστασης και ανατροπής προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν υποτασσόμαστε σε όλους αυτους που μας υπόσχονται καλύτερες μέρες και μετα μας στέλνουν στο βούρκο της εξαθλίωσης. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας, σπαμε την ηττοπάθεια και παλέυουμε για τις ζωές μας
 


ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
(1)   Παλεύουμε για την οριστική και άμεση ανάκληση της πρότασης της πρυτανείας για 14 τμήματα στη Γεωπονική και μαυριζουμε τους συνένοχους του εγκλήματος (ΠΑΣΠ - ΔΑΠ)
(2)   Δεν αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Καταδικάζουμε με τη συμμετοχή μας στις εκλογές, τις καθεστωτικές παρατάξεις ΔΑΠ – ΠΑΣΠ και τους πολιτικούς φορείς αυτών. Τους μαυρίζουμε στην κάλπη, τους τσακίζουμε με τους αγώνες μας.
(3)   Ενισχύουμε την αριστερά εκείνη που δεν καλλιεργεί αυταπάτες περί “διαλόγου και συνδιαλλαγής” εν αντιθέσει μάχεται εδώ και τώρα για την άμεση ανατροπή όλων των αντιλαϊκών μέτρων, νέων και παλιών.
(4)   Καταψηφίζουμε τις λογικές όλων των άλλων παρατάξεων, που από διαφορετική μπάντα, θέλουν ένα φοιτητικό κίνημα που θα ελέγχεται και θα καθοδηγείται από γραφειοκρατικά όργανα συγκροτημένα από τις εκλογές (Ε.Φ.Ε.Ε.)
(5)   Ενισχύουμε τα πραγματικά δικά μας όργανα, δηλαδή τις γενικές συνελεύσεις και το συντονισμό τους.
(6)   Με τη ψήφο μας στέλνουμε αγωνιστικό μήνυμα αλληλεγγύης στους φοιτητές που αγωνίζονται εδώ και μήνες στη Γαλλία ενάντια στο νέο νόμο για την παιδεία.
(7)   Καταδικάζουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγηση απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
(8)   Εντείνουμε τη πάλη μας για την άμεση κατάργηση του ν.Γαβρόγλου και του πολυνομοσχεδίου του για το ΠΑΔΑ και κάθε πτυχή της επιχειρηματικής ανασυγκρότησης των πανεπιστήμιων.
(9)   Τσακίζουμε κάθε εθνικιστική-φασιστική άποψη που καλλιεργεί το μίσος ανάμεσα στους λαούς και στέλνουμε αντιπολεμικό μήνυμα φιλίας των λαών. Στηρίζουμε και προασπιζόμαστε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, με κίνημα διεθνιστικής-ταξικής αλληλεγγύης.
(10)                       Εντείνουμε την πάλη μας για  άμεση αύξηση του μισθού της πρακτικής, καμία αναίρεση των διπλών εξεταστικών για τους επι πτυχίο φοιτητες και κανένα κριτήριο σε καμια κατεύθυνση.

(+1) Αναδεικνύουμε την ανάγκη Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ, χωρίς μνημόνια. Ισχυροποιούμε τη μόνη αντίληψη που πρεσβεύει ότι οι αγώνες μπορούν να αλλάξουν πραγματικά τη κατάσταση. Δίνουμε τη δυνατότητα και ανοίγουμε δρόμο ώστε το νέο πολιτικό φοιτητικό κίνημα να πάρει σάρκα και οστά, να ανατρέψει τη νέα πραγματικότητα της λιτότητας και της ανεργίας και να επιβάλλει τις ανάγκες και τα δικαιώματά του σε ΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου